Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 897 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення
Свідло, К. В.
;
Ель-Та`алу, З. А.
2013
Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного
Лебеденко, Т. Є.
;
Васильєв, С. В.
;
Халаім, Т. І.
2013
Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
;
Гордієнко, І. М.
2013
Розробка технології пісочного напівфабрикату підвищеної біологічної цінності
Постнова, О.М.
;
Василенко, С. М.
2013
Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Гревцева, Н. В.
;
Набоков, Д. О.
;
Даценко, А. М.
2013
Технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначення
Свідло, К. В.
;
Браженко, Г. В.
2013
Створення бісквітних виробів оздоровчої дії
Самохвалова, О. В.
;
Алієва, О. П.
;
Саркісян, С. С.
2013
Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба
Олійник, С. Г.,
;
Степанькова, Г. В.
;
Обаліса, М. Р.
2013
Використання борошна з голозерного ячменя для виробництва цукрового печива
Макарова, О. В.
;
Овчарик, І. С.
2013
Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції
Кучерук, З. І.
;
Марченко, Ю. О.
;
Андренко, А. О.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
897
2013