Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 991-1000 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Можливість використання гліцерину в технології дезодорації жирівМенделєва, Н. Ю.
2012-04-25Пастоподібні рибні продукти як перспективні кулінарні виробиМенчинська, А. А.
2012-04-25Використання прозерів жита в технології соусів типу «Майонез»Меркулова, Т. Г.
2012-04-25Реологические свойства рыбных белковых массМаевская, Т. Н.
2011Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаюАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю.
2011Визначення фізико-хімічних показників розчинної кавиУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В.
2012-04-25Використання пектиновмісної сировини під час виготовлення солодких стравОвчарова, В. В.; Войцицька, А. Д.
2012-04-25Рапана – цінна сировина в технології пресервів функціонального призначенняМіхнєва, Є. Г.
2011Харчові інгредієнти замінники цукруПестіна, Г. О.; Потапенко, А. І.
2011Хімічне забруднення харчових продуктівУклеіна, О. Г.; Педченко, Д. В.