Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 821-830 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Хімічні властивості кролячого м'яса на ринку сільськогосподарської продукціїКучегура, О. С.
2012-04-25Лецитин у структурі концепції функціонального харчуванняКравченко, С. О.
2012-04-25Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жируЮліна, А. І.; Юліна, А. О.
2012-04-25Салеп як стабілізатор катехінів та флавонолів плодово-ягідних системБалацька, Н. Ю.
2012-04-25Наукове обґрунтування технології отримання йодобілкового напівфабрикатуБакіров, М. П.
2012-04-25Вплив аероіонної обробки на показники якості рибних жирівБондаренко, Д. В.
2012-04-25Шляхи вирішення проблеми дефіциту йоду у дітей шкільного вікуБайбак, Ю. П.
2012-04-25Вплив ферментів і кислот на структурно-механічні властивості пресервів із прісноводної рибГолембовська, Н. В.
2012-04-25Перспектива використання порошку топінамбура для створення продуктів із функціональними властивостямиКабанець, А. А.
2012-04-25Актуальність використання водоростевого β-каротину для збагачення харчових продуктівВисторобець, І. О.