Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1041-1050 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
102
103
104
105
106
107
108
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012-04-25
Вивчення ІЧ-спектрів кріогенно подрібнених добавок із часнику
Дубинка, С. М.
2012-04-25
Розробка технології функціональних продуктів із пектиновмісної сировини
Євтин, Д. М.
2012-04-25
Плавлені сири підвищеної біологічної цінності
Давидович, О. Я.
2012-04-25
Інноваційні технології функціональних оздоровчих гострих сирних закусок із використанням наноструктурованого пюре із пряних овочів
Лук'янова, В. Г.
2012-04-25
Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок з імбиру
Лук'янова, В. Г.
2012-04-25
Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із часнику
Кухаренко, І. В.
2012-04-25
Інноваційні технології функціональних оздоровчих соусів-дресингів на основі сколотин та рослинних добавок
Куаренко, І. В.
2012-04-25
Перспективи використання механоактивування для підвищення біодоступності біологічно активних речовин зернових біодобавок
Миколів, Т. І.
2012-04-25
Вплив низькотемпературного подрібнення на руйнування білок-хітинових комплексів печериць
Кравченко, І. В.
2012-04-25
Розробка нових біологічно цінних овочево-фруктових консервів
Кузьменко, І. О.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true