Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. : [171] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 171
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Інформаційне супроводження навчального процесу в сучасних умовахМіносян, А. С.; Варипаєв, О. М.; Юрченко, Л. І.
2020Студентоцентроване навчання: основні принципиМаяк, О. А.; Буєрова, І. В.
2020Переваги і недоліки дистанційної освітиМаксимова, В. В.; Якушенко, Є. М.
2020Співпраця з професійними об’єднаннями як вимога якісної підготовки фахівцівЛилик, І. В.; Михайлова, М. В.
2020Комп’ютерне моделювання зубчастих зчеплень під час виконання індивідуальних робіт із курсу теорії механізмів і машинЛебединець, І. В.; Дуб, В. В.
2020Месенджер WhatsApp: навчально-методичні можливості та середовище навчанняЛазарєва, В. В.
2020Наддисциплінарні програми у формуванні фахових компетенційКулініч, О. А.
2020Напрями організації освітнього процесу щодо адаптації першокусників до навчання у ЗВОКулинич, Т. В.
2020Модернізація закладів вищої освіти України в напрямі інтеграції в освітній простір ЄвропиКостенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Чорна, В. В.; Юрченко, М. А.
2020Формування цінностей майбутніх спеціалістів у системі культурологічних дисциплінКоршунова, І. П.; Лемешева, Н. А.
2020Запровадження системи підвищення культури якості серед персоналу ЗВО – шлях до покращення якості підготовки випускниківКорпан, Т. І.; Патумсіс-Семенюк, О. В.; Осипова, С. К.
2020Формування соціально-особистісної компетентності студентів у рамках сучасної професіоналізаціїКирильєва, Л. О.; Чернікова, І. Б.
2020Soft, hard та digital skills: важливі навички для професії бухгалтераКашперська, А. І.
2020Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.
2020Силабус як засіб управління освітньою діяльністю студентівКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2020Формування професійної компетентності фахівця в галузі механічної інженеріїЗолотухіна, І. В.; Солончук, Л. М.
2020Компетентності: ключовий елемент підготовки фахівців зі спеціальності «Менеджмент»Забродська, Л. Д.; Забродська, Г. І.
2020Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послугЄвлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.
2020Перспективи та завдання інтерактивних методів навчанняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Даніела, Гагіч Кенерич
2020Організація самостійної роботи студентів у сучасному навчальному процесіДмитревський, Д. В.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 171