Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 171
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Інформаційне супроводження навчального процесу в сучасних умовах | Міносян, А. С.; Варипаєв, О. М.; Юрченко, Л. І. |
2020 | Студентоцентроване навчання: основні принципи | Маяк, О. А.; Буєрова, І. В. |
2020 | Переваги і недоліки дистанційної освіти | Максимова, В. В.; Якушенко, Є. М. |
2020 | Співпраця з професійними об’єднаннями як вимога якісної підготовки фахівців | Лилик, І. В.; Михайлова, М. В. |
2020 | Комп’ютерне моделювання зубчастих зчеплень під час виконання індивідуальних робіт із курсу теорії механізмів і машин | Лебединець, І. В.; Дуб, В. В. |
2020 | Месенджер WhatsApp: навчально-методичні можливості та середовище навчання | Лазарєва, В. В. |
2020 | Наддисциплінарні програми у формуванні фахових компетенцій | Кулініч, О. А. |
2020 | Напрями організації освітнього процесу щодо адаптації першокусників до навчання у ЗВО | Кулинич, Т. В. |
2020 | Модернізація закладів вищої освіти України в напрямі інтеграції в освітній простір Європи | Костенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Чорна, В. В.; Юрченко, М. А. |
2020 | Формування цінностей майбутніх спеціалістів у системі культурологічних дисциплін | Коршунова, І. П.; Лемешева, Н. А. |
2020 | Запровадження системи підвищення культури якості серед персоналу ЗВО – шлях до покращення якості підготовки випускників | Корпан, Т. І.; Патумсіс-Семенюк, О. В.; Осипова, С. К. |
2020 | Формування соціально-особистісної компетентності студентів у рамках сучасної професіоналізації | Кирильєва, Л. О.; Чернікова, І. Б. |
2020 | Soft, hard та digital skills: важливі навички для професії бухгалтера | Кашперська, А. І. |
2020 | Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) | Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В. |
2020 | Силабус як засіб управління освітньою діяльністю студентів | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2020 | Формування професійної компетентності фахівця в галузі механічної інженерії | Золотухіна, І. В.; Солончук, Л. М. |
2020 | Компетентності: ключовий елемент підготовки фахівців зі спеціальності «Менеджмент» | Забродська, Л. Д.; Забродська, Г. І. |
2020 | Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг | Євлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С. |
2020 | Перспективи та завдання інтерактивних методів навчання | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Даніела, Гагіч Кенерич |
2020 | Організація самостійної роботи студентів у сучасному навчальному процесі | Дмитревський, Д. В.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 171