Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 204
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Разработка технологии переработки соковых выжимков топинамбура для получения сахаросодержащих и диетических продуктов | Атаханов, Ш.; Маллабаев, О.; Каноатов, Х.; Сатимов, А. |
2016 | Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания | Атаханов, Ш.; Акрамбоев, А.; Хожиев, Р.; Дадамирзаев, М. |
2016 | Формування якості плавлених сирних продуктів із використанням овочевого пюре | Черевична, Н. І.; Рачкован, О. Д. |
2016 | Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності риби | Хацкевич, Ю. М.; Барна, Т. І. |
2016 | Аналіз ринку майонезів і перспективи його покращення | Скирда, О. Є.; Мамченко, Л. Є. |
2016 | Розробка способу виробництва цукатів із редьки та оцінка їх якості | Селютіна, Г. А.; Виродова, О. В. |
2016 | Удосконалення української регуляторної системи щодо обігу ГМО на споживчому ринку | Ольховська, В. С.; Янчева, М. О. |
2016 | Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2016 | Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками | Дубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Ленерт, С. О.; Малюк, Л. П. |
2016 | Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С .О. |
2016 | Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристик | Дейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2016 | Передумови псування хліба під час зберігання | Гасанова, А. Е. |
2016 | Безпека продуктів харчування – це загальна мета | Віннікова, В. О.; Богомолов, О. В. |
2016 | Studies in food labeling Ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів) | Birca, A.; Byelyayeva, I. M.; Dubinina, A. A.; Letuta, T. N.; Sinicina, G. A. |
2016 | Особливості товарознавчої експертизи ювелірних виробів із золота | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2016 | Переваги та недоліки вирощування квітково-декоративних рослин без ґрунтового субстрату | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2016 | Шляхи вирішення завдань технології харчових продуктів профілактичного призначення | Погожих, М. І.; Головко, Т. М. |
2016 | Вплив слабоалкогольних напоїв на центральну нервову систему біологічних об’єктів | Пенкіна, Н. М.; Татар, Л. В. |
2016 | Можливості поліпшення класифікації здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів | Кунділовська, Т. А. |
2016 | Дослідження стану ринку іграшок у Європі та Україні | Колесник, Т. Л. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 204