Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Разработка технологии переработки соковых выжимков топинамбура для получения сахаросодержащих и диетических продуктовАтаханов, Ш.; Маллабаев, О.; Каноатов, Х.; Сатимов, А.
2016Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питанияАтаханов, Ш.; Акрамбоев, А.; Хожиев, Р.; Дадамирзаев, М.
2016Формування якості плавлених сирних продуктів із використанням овочевого пюреЧеревична, Н. І.; Рачкован, О. Д.
2016Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності рибиХацкевич, Ю. М.; Барна, Т. І.
2016Аналіз ринку майонезів і перспективи його покращенняСкирда, О. Є.; Мамченко, Л. Є.
2016Розробка способу виробництва цукатів із редьки та оцінка їх якостіСелютіна, Г. А.; Виродова, О. В.
2016Удосконалення української регуляторної системи щодо обігу ГМО на споживчому ринкуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.
2016Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочівЛетута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2016Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавкамиДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Ленерт, С. О.; Малюк, Л. П.
2016Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С .О.
2016Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристикДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2016Передумови псування хліба під час зберіганняГасанова, А. Е.
2016Безпека продуктів харчування – це загальна метаВіннікова, В. О.; Богомолов, О. В.
2016Studies in food labeling Ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів)Birca, A.; Byelyayeva, I. M.; Dubinina, A. A.; Letuta, T. N.; Sinicina, G. A.
2016Особливості товарознавчої експертизи ювелірних виробів із золотаСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.
2016Переваги та недоліки вирощування квітково-декоративних рослин без ґрунтового субстратуСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2016Шляхи вирішення завдань технології харчових продуктів профілактичного призначенняПогожих, М. І.; Головко, Т. М.
2016Вплив слабоалкогольних напоїв на центральну нервову систему біологічних об’єктівПенкіна, Н. М.; Татар, Л. В.
2016Можливості поліпшення класифікації здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатівКунділовська, Т. А.
2016Дослідження стану ринку іграшок у Європі та УкраїніКолесник, Т. Л.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 204