Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Міжнародний бізнес в умовах становлення цифрової економіки | Андросова, Т. В. |
2021 | Правові аспекти міжнародних економічних відносин | Айгин, Т .О. |
2021 | Сценарії розвитку суб’єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації економіки України | Чміль, Г. Л. |
2021 | Зміна споживацької поведінки в умовах цифровізації | Савицька, Н. Л. |
2021 | Трансформація ринку реклами в умовах сучасної диджиталізації | Прядко, О. М.; Тарасов, І. Ю. |
2021 | Просування послуг за допомогою медіаконтенту мережі Instagram | Прядко, О. М.; Михайлова, М. В. |
2021 | Розвиток сучасної інтернет-реклами | Олініченко, К. С. |
2021 | Критерії управління результативністю бізнесу | Мелушова, І. Ю. |
2021 | Тренди споживацької поведінки в умовах нових викликів | Жегус, О. В.; Афанасьєва, О. П. |
2021 | SMM-маркетинг як інструмент популяризації готельного підприємства | Вітряк, А. О.; Соколова, В. О. |
2021 | Тенденції розвитку електронної торгівлі | Шинкар, С. М. |
2021 | Економічна діагностика в системі управління діяльністю підприємства | Филипенко, О. М.; Смокова, Л. М. |
2021 | Економетричне моделювання показників економічного розвитку регіону | Тімченко, О. Д. |
2021 | Оцінка продовольчого забезпечення населення в системі управління підприємствами сфери харчування | Сукачова-Труніна, С. М. |
2021 | Теоретичні аспекти торгівлі за системою «Дропшиппінг» | Смірнова, П. В. |
2021 | Цифрова трансформація туристичної галузі України | Синицина, Г. А.; Филипенко, О. М. |
2021 | Виклики трансформації економіки щодо розвитку підприємств харчування | Михайлова, О. В. |
2021 | Сучасний погляд на підготовку фахівців ресторанного бізнесу | Єсінова, Н. І. |
2021 | Споживча цінність торговельних форматів | Гросул, В. А.; Зубков, С. О. |
2021 | Реалії та переваги використання штучного інтелекту в ритейлі | Волосов, А. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117