Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 143
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Система вищої освіти в Угорщині: аналіз і перспективи співробітництва | Головко, О. В. |
2018 | Філософський розгляд потреб людини в XIX столітті | Варипаєв, О. М. |
2018 | Філософія їжі українського Середньовіччя | Варипаєв, О. М. |
2018 | Формування методики самостійної роботи студентів під час навчання іноземної мови | Борисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О. |
2018 | Комунікативна компетенція як основа навчання іноземної мови майбутніх фахівців сфери харчування та торгівлі | Борисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О. |
2018 | Забезпечення психофізичної підготовки студентів за допомогою занять оздоровчим фітнесом | Артюгін, А. В.; Кудряшов, І. О. |
2018 | Basic principles of communicative language teaching (Основні принципи комунікативного навчання мові) | Muravyova, O.; Arkhypova, V. |
2018 | Game technologies at the lesson of russian as a foreign language (Ігрові технології на заняттях із російської мови як іноземної) | Lazareva, V. |
2018 | Discussing some problems of teaching and mastering spoken foreign language (До проблеми навчання студентів ЗВО розмовній іноземній мові) | Kovyakh, І. |
2018 | The use of information technologies in learning foreign languages in higher educational institutions (Використання інформаційних технологій під час вивчення іноземних мов у закладах вищої освіти) | Galagan, Ya. |
2018 | The influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови) | Borysova, A.; Sapozhnikova, L. |
2018 | Оцінка стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства Харкова | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |
2018 | Управління сталим розвитком підприємств сфери харчування | Яцун, Л. М. |
2018 | Методологічні підходи до формування стратегій розвитку сфери харчування населення | Яцун, Л. М. |
2018 | Значення і вплив брендингу в індустрії гостинності | Федак, В. І. |
2018 | Аутсорсинг у ресторанному бізнесі | Ткачова, С. С. |
2018 | Підвищення результативності управління ресторанним бізнесом | Ткаченко, О. П. |
2018 | Централізація виробництва овочевих напівфабрикатів | Терешкін, О. Г. |
2018 | Інновації розвитку індустрії гостинності в Україні | Скриннік, Н. А. |
2018 | Формування гастрономічних мікрокластерів як перспективний напрям розвитку туризму | Селютін, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 143