Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. : [143] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 143
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Система вищої освіти в Угорщині: аналіз і перспективи співробітництваГоловко, О. В.
2018Філософський розгляд потреб людини в XIX століттіВарипаєв, О. М.
2018Філософія їжі українського СередньовіччяВарипаєв, О. М.
2018Формування методики самостійної роботи студентів під час навчання іноземної мовиБорисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.
2018Комунікативна компетенція як основа навчання іноземної мови майбутніх фахівців сфери харчування та торгівліБорисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.
2018Забезпечення психофізичної підготовки студентів за допомогою занять оздоровчим фітнесомАртюгін, А. В.; Кудряшов, І. О.
2018Basic principles of communicative language teaching (Основні принципи комунікативного навчання мові)Muravyova, O.; Arkhypova, V.
2018Game technologies at the lesson of russian as a foreign language (Ігрові технології на заняттях із російської мови як іноземної)Lazareva, V.
2018Discussing some problems of teaching and mastering spoken foreign language (До проблеми навчання студентів ЗВО розмовній іноземній мові)Kovyakh, І.
2018The use of information technologies in learning foreign languages in higher educational institutions (Використання інформаційних технологій під час вивчення іноземних мов у закладах вищої освіти)Galagan, Ya.
2018The influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови)Borysova, A.; Sapozhnikova, L.
2018Оцінка стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства ХарковаЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2018Управління сталим розвитком підприємств сфери харчуванняЯцун, Л. М.
2018Методологічні підходи до формування стратегій розвитку сфери харчування населенняЯцун, Л. М.
2018Значення і вплив брендингу в індустрії гостинностіФедак, В. І.
2018Аутсорсинг у ресторанному бізнесіТкачова, С. С.
2018Підвищення результативності управління ресторанним бізнесомТкаченко, О. П.
2018Централізація виробництва овочевих напівфабрикатівТерешкін, О. Г.
2018Інновації розвитку індустрії гостинності в УкраїніСкриннік, Н. А.
2018Формування гастрономічних мікрокластерів як перспективний напрям розвитку туризмуСелютін, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 143