Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18464
Title: | Виділення насіннєвої маси з плодів баклажанів за енергоощадною технологією |
Other Titles: | Выделение семенной массы с плодов баклажаны при энергосберегающией технологии Weight release seed of the fruit of eggplant for saving technologies |
Authors: | Думенко, К. М. Шевченко, К. С. Павлюченко, І.С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Думенко К. М., Шевченко К. С., Павлюченко І. С. Виділення насіннєвої маси з плодів баклажанів за енергоощадною технологією. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 159-163. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170 |
Abstract: | В статті наведено проблематику виробництва насіннєвої продукції в
південному регіоні України. Показано структурно-технологічні схеми
отримання насіння пасльонових культур в умовах фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств та спеціалізованих господарств. В статье приведена проблематика производства семенной продукции в южном регионе Украины. Показано структурно-технологические схемы получения семян пасленовых культур в условиях фермерских хозяйств, сельскохозяйственных предприятий и специализированных хозяйств . In the article the problems of production of seed production in the southern region of Ukraine. Showing structural and technological schemes of seeds Solanaceae crops in the farms, farms and specialized farms |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18464 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
30_TS_VISNYK.pdf | 195.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.