Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сікун, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-17T19:22:27Z | - |
dc.date.available | 2022-12-17T19:22:27Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами віком від одного до трьох місяців. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 98-101. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-0176Х | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18440 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який дозволить покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, в порівнянні з контрольними групами №1 та №2, привело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці – на 38,1 % і 19,8 % відповідно | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрено влияние технологических и конструктивных особенностей линии приготовления и раздачи кормов на потребление и потери воды подопытными поросятами, которое позволит улучшить условия содержания животных. Применение технологического приема обеспечения поросят кормом и водой с использованием разработанной технологической линии для приготовления и раздачи влажного корма различной консистенции, по сравнению с контрольными группами №1 и №2, привело к уменьшению площади увлажненной водой пола в групповых станках опытной группы в начале опыта на 63,7% и 22,3% и в конце - на 38,1% и 19,8% соответственно | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of technological and design features line preparation and distribution of feed consumption and water losses guinea pigs, which will improve the condition of the animals. The application process to ensure pigs receiving food and water from the developed facilities for the preparation and distribution of feed wet varying consistency, compared with control groups №1 and №2, led to a reduction in damp areas water floor stalls in group at the beginning of the experiment 63,7% and 22,3% and in the end - by 38,1% and 19,8% respectively. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170 | - |
dc.title | Вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами віком від одного до трьох місяців | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние технологических и конструктивных особенностей линии приготовления и раздачи кормов на потребления и потери воды подопытными поросятами в возрасте от одного до трех месяцев | uk_UA |
dc.title.alternative | Impact technological and design features lines preparation and distribution of feed for consumption and water losses experimental piglets age from one to three months | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19_TS_VISNYK.pdf | 147.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.