Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіленін, Д. М.-
dc.contributor.authorЛисиченко, М. Л.-
dc.contributor.authorЗавгородній, О. І.-
dc.date.accessioned2022-12-15T19:59:01Z-
dc.date.available2022-12-15T19:59:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМіленін Д. М., Лисиченко М. Л., Завгородній О. І. Опромінення нерухомого яйця точковим джерелом. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 164 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С. 58-61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18308-
dc.description.abstractЗапропоновано методику розрахунку опроміненості поверхні шкаралупи яйця в процесі лазерної обробки інкубаційного яйця, при використання точкового джерела випромінювання для забезпечення якісної активізації мікрофлори.uk_UA
dc.description.abstractThe method of calculating the surface irradiance shell eggs during laser processing of hatching eggs, with the use of a point source of radiation to provide highquality revitalization micro flora.uk_UA
dc.description.abstractПредложена методика расчета облученности поверхности скорлупы яйца в процессе лазерной обработки инкубационных яиц, при использование точечного источника излучения для обеспечения качественной активизации микрофлоры.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 164.-
dc.titleОпромінення нерухомого яйця точковим джереломuk_UA
dc.title.alternativeExposure to still eggs point sourceuk_UA
dc.title.alternativeОблучение неподвижного яйца точечным источникомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 164: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22_164_2015.pdf847.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.