Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДаниленко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-12-14T21:17:55Z-
dc.date.available2022-12-14T21:17:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДаниленко В. В. Методичні особливості оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 172 «Економічні науки». 2016. С. 86-101.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18217-
dc.description.abstractСтаття присвячена обґрунтуванню методики оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Представлені методи оцінки конкурентоспроможного середовища, характеристика основних видів продукції сільського господарства та оцінка конкурентоспроможності підприємств Харківської області у виробництві зерна. Впровадження представленої методики економічними підрозділами сільськогосподарських підприємств дасть змогу розробки розгорнутої стратегії конкурентної поведінки даних підприємств та підвищення їх конкурентоспроможності.uk_UA
dc.description.abstractСтатья посвящена обоснованию методики оценки конкурентоспособности сельскохозяйственных предприятий. Представлены методы оценки конкурентоспособной среды, характеристика основных видов продукции сельского хозяйства и оценка конкурентоспособности предприятий Харьковской области в производстве зерна. Внедрение представленной методики экономическими подразделениями сельскохозяйственных предприятий предоставит возможность разработки развернутой стратегии конкурентного поведения данных предприятий и повышения их конкурентоспособности.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to methodology for assessing the competitiveness of agricultural enterprises. The methods of evaluation of the competitive environment, the characteristics of the main types of agricultural products and assessment of the competitiveness of grain producers in Kharkov region are presented. There will be a more substantial opportunity to create competitive strategies and increase the level of competitiveness of agricultural enterprises, if presented methodology is implemented by economic departments of mentioned enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 172;-
dc.subjectцільові ринкиuk_UA
dc.subjectолігопсоніяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectрейтингова оцінкаuk_UA
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk_UA
dc.subjectцелевые рынкиuk_UA
dc.subjectолигопсонияuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectрейтинговая оценкаuk_UA
dc.subjectсельскохозяйственное предприятиеuk_UA
dc.subjecttarget marketsuk_UA
dc.subjectoligopsonyuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectrating scoreuk_UA
dc.subjectagricultural enterpriseuk_UA
dc.titleМетодичні особливості оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємствuk_UA
dc.title.alternativeМетодические особенности оценки конкурентоспособности сельскохозяйственных предприятийuk_UA
dc.title.alternativeMethodological peculiarities of an estimation of competitiveness of agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 172: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12_172_2016.pdf603.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.