Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І.С.-
dc.date.accessioned2022-12-14T16:59:45Z-
dc.date.available2022-12-14T16:59:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Моделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 376-384.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18172-
dc.description.abstractРозроблено модель бюджетування витрат операційної діяльності, графік термінів виконання бюджетних процедур та відповідальних осіб для ефективного управління фінансовими ресурсами і можливістю складання бюджетів фінансових результатів на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe model of budgeting operating costs, schedule timing of budget procedures and those responsible for the effective management of financial resources and the possibility of budgeting financial performance in the business of restaurant management.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectбюджетuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.subjectbudgetuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectoperational activityuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectмоделированиеuk_UA
dc.subjectбюджетuk_UA
dc.subjectрасходыuk_UA
dc.subjectоперационная деятельностьuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleМоделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__55.pdf221.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.