Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-14T16:59:45Z | - |
dc.date.available | 2022-12-14T16:59:45Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С. Моделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 376-384. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18172 | - |
dc.description.abstract | Розроблено модель бюджетування витрат операційної діяльності, графік термінів виконання бюджетних процедур та відповідальних осіб для ефективного управління фінансовими ресурсами і можливістю складання бюджетів фінансових результатів на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The model of budgeting operating costs, schedule timing of budget procedures and those responsible for the effective management of financial resources and the possibility of budgeting financial performance in the business of restaurant management. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | бюджет | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | операційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | modeling | uk_UA |
dc.subject | budget | uk_UA |
dc.subject | costs | uk_UA |
dc.subject | operational activity | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | моделирование | uk_UA |
dc.subject | бюджет | uk_UA |
dc.subject | расходы | uk_UA |
dc.subject | операционная деятельность | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Моделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(1)__55.pdf | 221.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.