Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСмольнякова, Н.М.-
dc.contributor.authorВолосов, А.М.-
dc.date.accessioned2022-12-14T15:05:17Z-
dc.date.available2022-12-14T15:05:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСмольнякова Н. М., Волосов А. М. Цінова ситуація на продовольчому ринку України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 323-331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18141-
dc.description.abstractРозглянуто динаміку споживчих цін, роздрібного товарообороту продовольчих товарів в Україні та Харківській області. Наголошено на необхідності врахування особливостей, притаманних роздрібній торгівлі, під час комплексного дослідження принципів, правил, підходів, методів і цільової спрямованості цінової політики підприємств галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe dynamics of consumer prices, retail turnover of food staffs in Ukraine and Kharkiv region are studied. It is emphasized on the necessity of taking into account the features of retail for a comprehensive analysis of the rules, approaches, methods and targeting of price policy at the trade enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцінова політикаuk_UA
dc.subjectціниuk_UA
dc.subjectпродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectpricing policyuk_UA
dc.subjectpricesuk_UA
dc.subjectfood marketuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectценовая политикаuk_UA
dc.subjectценыuk_UA
dc.subjectпродовольственный рынокuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.titleЦінова ситуація на продовольчому ринку Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__48.pdf186.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.