Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17975
Title: Проблемні аспекти обліку витрат на дослідження та розробки в закладах ресторанного господарства
Authors: Кирильєва, Л.О.
Самойлова, Є.О.
Keywords: заклади ресторанного господарства;витрати;облік;розробка;дослідження;restaurant establishments;costs;accounting;development;research;заведения ресторанного хозяйства;расходы;учет;разработка;исследование
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кирильєва Л. О., Самойлова Є. О. Проблемні аспекти обліку витрат на дослідження та розробки в закладах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 129-135.
Abstract: Розглянуто проблемні аспекти обліку витрат на дослідження та розробку продукції в закладах ресторанного господарства. Проведено розмежування між етапами дослідження та розробок, визначено методи обліку витрат на дослідження та розробки.
Considered problematic aspects of the cost of research and product development facilities in the restaurant business. A distinction between the stages of research and development, defined methods of the cost of research and development.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17975
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__20.pdf149.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.