Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17824
Title: Определение параметров производственных опасных факторов для моделирования процесса выпаривания в сахарном производстве
Other Titles: Визначення параметрів виробничих небезпечних факторів для моделювання процесу випарювання у цукровому виробництві
Determination of the parameters of the hazardous production factors for the simulation of the evaporation process in sugar production
Authors: Ляшенко, С. А.
Фесенко, А. М.
Ляшенко, А. С.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Ляшенко С. А., Фесенко А. М., Ляшенко А. С. Определение параметров производственных опасных факторов для моделирования процесса выпаривания в сахарном производстве. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 180 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2017. С. 182-190.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 180.
Abstract: В работе проведен анализ процесса выпаривания очищенного сока в выпарной установке сахарного заводе. Рассмотрены вопросы, возникающие при появлении накипи в греющих трубках выпарного аппарата, в результате чего нарушается процесс выпаривания. Полученные результаты дают возможность автоматически корректировать процесс выпаривания. Определены основные показатели безопасности, позволяющие контролировать процесс выпаривания.
В роботі проведено аналіз процесу випарювання очищеного соку в випарній установці на цукровому заводі. Розглянуто питання, які виникають при появі накипу у нагрівальних трубках випарного апарату, у результаті чого порушується процес випарювання. Отримані результати дають можливість здійснювати автоматичне керування процесу випарювання. Визначено основні показники безпеки, які дають можливість контролювати процес випарювання
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17824
Appears in Collections:Випуск 180: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29_180_2017.pdf392.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.