Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17687
Title: Використання інформаційних технологій у викладанні російської мови як іноземної у ВНЗ в умовах модернізації освіти
Authors: Кравцова, Т.А.
Муравйова, О.М.
Keywords: інформаційні технології;викладання;російська мова як іноземна;ВНЗ;модернізація освіти;information technology;teaching;Russian as a foreign language;university;modernization of education;информационные технологии;преподавание;русский язык как иностранный;ВУЗ;модернизация образования
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравцова Т. А., Муравйова О. М. Використання інформаційних технологій у викладанні російської мови як іноземної у ВНЗ в умовах модернізації освіти. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 484-489.
Abstract: Розглянуто проблеми та перспективи використання сучасних комп'ютерних технологій у викладанні російської мови як іноземної у вищих навчальних закладах, визначено переваги, обґрунтовано необхідність їх застосування. Наведено приклад однієї з форм інноваційних завдань (комп'ютерне тестування).
The article discusses problems and prospects of usage of modern computer technologies in teaching Russian as a foreign language in the higher educational establishments, determined advantages and the necessity of their use. One of forms of innovative tasks (computer test) is described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17687
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__72.pdf303.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.