Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, О.В.-
dc.date.accessioned2022-12-08T13:48:10Z-
dc.date.available2022-12-08T13:48:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБорисова О. В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 331-338.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17523-
dc.description.abstractРозглянуто тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, визначено основні напрямки розвитку та інноваційна політика готелів і ресторанів, запропоновано підходи щодо активізації впровадження нововведень на підприємствах.uk_UA
dc.description.abstractReviewed trends in hotel-restaurant business in Ukraine, the main directions of development and innovation policies of hotels and restaurants, suggested approaches for enhancing innovation in enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjecthospitality businessuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectгостинично-ресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.titleТенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__49.pdf336.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.