Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВовк, О. Ю.-
dc.contributor.authorКвітка, С. О.-
dc.contributor.authorСтребков, О. А.-
dc.date.accessioned2022-12-07T18:21:09Z-
dc.date.available2022-12-07T18:21:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВовк О. Ю., Квітка С. О., Стребков О. А. Непрямий спосіб вимірювання імпульсу квадрату пускового струму. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 175 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 91-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17349-
dc.description.abstractПроведено аналіз процесу теплового зношення ізоляції асинхронного електродвигуна в післяпусковий період та розроблено непрямий спосіб вимірювання імпульсу квадрату пускового струму.uk_UA
dc.description.abstractПроведен анализ процесса теплового износа изо ляции асинхронного электродвигателя в послепуско вой период и разработан косвенный способ измерения импульса квадрата пускового тока.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the process of heat insulation the in duction motor in afterstarting period and developed an indirect method of measuring the impulse of the square of the starting current are investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 175;-
dc.titleНепрямий спосіб вимірювання імпульсу квадрату пускового струмуuk_UA
dc.title.alternativeКосвенный способ измерения импульса квадрата пускового токаuk_UA
dc.title.alternativeIndirect method of measurement impulse of the square of the starting currentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 175: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34_175_2016.pdf978.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.