Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17153
Title: Вплив енергетичної дози обробки в магнітному полі на посівні якості насіння овочевих культур
Other Titles: Влияние энергетической дозы обработки в магнитном поле на посевные качества семян овощных культур
Effect of energy dose of treatment in a magnetic field on sowing qualities of vegetable seeds
Authors: Савченко, В. В.
Синявський, О. Ю.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Савченко В. В., Синявський О. Ю. Вплив енергетичної дози обробки в магнітному полі на посівні якості насіння овочевих культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 175 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 61-62.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 175;
Abstract: Наведено результати досліджень впливу енергетичної дози обробки в магнітному полі на насіння овочевих культур. Встановлено залежності енергії проростання та схожості насіння кабачка і буряка від енергетичної дози обробки. Визначено оптимальний режим обробки.
Приведены результаты исследований влияния энергетической дозы обработки в магнитном поле на семена овощных культур. Установлены зависимости энергии прорастания и всхожести семян кабачка и свеклы от энергетической дозы обработки. Определен оптимальный режим обработки.
The research results of the effect of energy dose treatment in a magnetic field on the vegetable seeds are shown. The dependences of germination energy and germination of vegetable marrow and beets seeds from the energy dose treatment are established. The optimal treatment regimen is set.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17153
Appears in Collections:Випуск 175: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23_175_2016.pdf924.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.