Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалій, А. П.-
dc.date.accessioned2022-12-04T16:17:56Z-
dc.date.available2022-12-04T16:17:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПалій А. П. Роль технологічних чинників в одержанні високоякісного молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 181 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2017. С. 94-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16820-
dc.description.abstractПри виробництві молока, поряд з обраним технологічним рішенням, важливим аспектом є одержання якісної продукції. Для одержання молока високої якості потрібно не лише правильно здійснювати годівлю корів, але й дотримуватись санітарно-гігієнічних умов на фермах та комплексах. Порушення цих правил призводять до значного бактеріального забруднення молока, яке є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів. Високе бактеріальне забруднення зумовлює швидку втрату свіжості та псування молока. При цьому змінюються його поживні й технологічні властивості.uk_UA
dc.description.abstractThe production of milk, along with the chosen technological solution, an important aspect is to get quality products. For high quality milk must not only perform properly feeding cows, but also comply with sanitary conditions on farms and complexes. Breaking the rules leads to a significant bacterial contamination of milk, which is a favorable environment for microbial growth. High bacterial contamination causes rapid loss of freshness and spoilage milk. In this changing him nutritional and technological properties.uk_UA
dc.description.abstractПри производстве молока, наряду с выбранным технологическим решением, важным аспектом является получение качественной продукции. Для получения молока высокого качества необходимо не только правильно осуществлять кормление коров, но и соблюдать санитарно-гигиенические условия на фермах и комплексах. Нарушение этих правил приводит к значительному бактериальному загрязнению молока, которое является благоприятной средой для развития микроорганизмов. Высокое бактериальное загрязнение приводит к быстрой потере свежести и порчи молока. При этом меняются его питательные и технологические свойства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 181.-
dc.titleРоль технологічних чинників в одержанні високоякісного молокаuk_UA
dc.title.alternativeThe role of technological factors in obtaining high quality milkuk_UA
dc.title.alternativeРоль технологических факторов в получении высококачественного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 181: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18_181_2017.pdf195.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.