Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Казаков, К. В. | - |
dc.contributor.author | Колесников, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-04T14:29:41Z | - |
dc.date.available | 2022-12-04T14:29:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Казаков К. В., Колесников А. С. Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 181 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2017. С. 44-47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801 | - |
dc.description.abstract | Предложена энергосберегающая технология переработки свекловичного жома, обоснованы этапы переработки и применяемое оборудование. | uk_UA |
dc.description.abstract | Запропоновано енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому, обгрунтовані етапи переробки і вживане обладнання. | uk_UA |
dc.description.abstract | A power-saving technology for processing sugar beet pulp, justified processing steps and equipment used. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 181. | - |
dc.title | Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома | uk_UA |
dc.title.alternative | Безвідходна енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому | uk_UA |
dc.title.alternative | Waste-free energy-saving technology for processing of sugar beet pulp | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 181: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9_181_2017.pdf | 192.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.