Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801
Назва: Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома
Інші назви: Безвідходна енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому
Waste-free energy-saving technology for processing of sugar beet pulp
Автори: Казаков, К. В.
Колесников, А. С.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Казаков К. В., Колесников А. С. Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 181 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2017. С. 44-47.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 181.
Короткий огляд (реферат): Предложена энергосберегающая технология переработки свекловичного жома, обоснованы этапы переработки и применяемое оборудование.
Запропоновано енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому, обгрунтовані етапи переробки і вживане обладнання.
A power-saving technology for processing sugar beet pulp, justified processing steps and equipment used.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801
Розташовується у зібраннях:Випуск 181: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9_181_2017.pdf192.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.