Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801
Назва: | Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома |
Інші назви: | Безвідходна енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому Waste-free energy-saving technology for processing of sugar beet pulp |
Автори: | Казаков, К. В. Колесников, А. С. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Казаков К. В., Колесников А. С. Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 181 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2017. С. 44-47. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 181. |
Короткий огляд (реферат): | Предложена энергосберегающая технология переработки свекловичного жома, обоснованы этапы переработки и применяемое оборудование. Запропоновано енергозберігаюча технологія переробки бурякового жому, обгрунтовані етапи переробки і вживане обладнання. A power-saving technology for processing sugar beet pulp, justified processing steps and equipment used. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16801 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 181: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9_181_2017.pdf | 192.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.