Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Івашина, Лілія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Колесніченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T11:26:00Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T11:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2009-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки. Патент України на винахід № 85794, МПК (2009) A23C 17/00 A23C 23/00 A23L 1/29. Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колесниченко. № a200712250. Заявл. 05.11.2007. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16242 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, формування виробів та теплову обробку, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, біо логічно-активну добавку - морську водорость зостеру, змішування компонентів проводять протягом 5-7 хвилин, після чого її викладають у попередньо змащені маргарином та посипані сухарями форми, поверхню маси розрівнюють, змащують сметаною та випікають за температури 210-220°С протягом 20-25 хвилин, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молочно-білковий концентрат зі сколотин 50,0-60,0 борошно пшеничне 10,5-13,0 цукор 10,0-12,5 яйця 4,0-5,0 маргарин столовий 5,0-6,0 сухарі 5,0-6,0 сметана 5,0-6,0 зостера 0,5-1,5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;85794 | - |
dc.title | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.