Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16230
Title: | Визначення впливу модифікованого карбамідоформальдегідного клею на змочувальну здатність поверхневого жиро-воскового шару соломи |
Other Titles: | Определение влияния модифицированого карбамидоформальдегидного клея на смачиваемость поверхностного жиро-воскового слоя соломы Determination of influence of modified urea formaldehyde glue on wettability of straws' wax-fat layer |
Authors: | Козак, Р. О. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Козак Р. О. Визначення впливу модифікованого карбамідоформальдегідного клею на змочувальну здатність поверхневого жиро-воскового шару соломи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 184: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу. Транспортні технології. 2017. С. 43-48. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 184 |
Abstract: | Встановлено можливість покращення змочуваності поверхневого
жиро-воскового шару соломи карбамідоформальдегідним клеєм шляхом
модифікування його етанолом. Визначено вплив модифікатора на крайовий
кут змочування поверхневого жиро-воскового шару соломи пшениці, жита,
вівса і ячменю. Установлена возможность улучшения смачиваемости поверхностного жиро-воскового слоя соломы карбамидоформальдегидным клеем путем модификации его этанолом. Определено влияние модификатора на краевой угол смачивания поверхностного жиро-воскового слоя соломы пшеницы, ржи, овса и ячменя. The possibility of improving of wettability of wax-fat layer of straw surface with urea formaldehyde glue using modification by ethanol was discovered. The effect of modifier on wetting angle of wax-fat layer of wheat, rye, oat and barley straw surface was defined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16230 |
Appears in Collections: | Випуск 184: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу. Транспортні технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
184_17_TS_10.pdf | 788.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.