Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.contributor.authorГершун, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorХолодна, Анна Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-30T09:06:33Z-
dc.date.available2022-11-30T09:06:33Z-
dc.date.issued2018-12-10-
dc.identifier.citationХліб із пшеничного борошна з додаванням пшона. Патент України на корисну модель № 130307, МПК (2018.01) A21D 13/00 A21D 2/00. А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун, А. В. Холодна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 02953. Заявл. 23.03.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16192-
dc.description.abstractХліб із пшеничного борошна з додаванням пшона містить борошно пшеничне, дріжджі, пшоно, добавки. При цьому використовується борошно пшеничне 1-го ґатунку, як дріжджі використовуються сухі закваски O-tentic Durum та Sapore Rigoletto, додатково вноситься ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю, а вміст зернового компонента - пшона шліфованого, складає 20-30 % від маси борошна, яке проварюється на слабкому вогні до напівготовності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;130307-
dc.titleХліб із пшеничного борошна з додаванням пшонаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
130307.pdf174.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.