Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедюшко, А. Ю.-
dc.date.accessioned2022-11-29T15:27:54Z-
dc.date.available2022-11-29T15:27:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФедюшко А. Ю. Определение параметров электромагнитного излучения для уничтожения микроорганизмов на поверхности яблок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 187 «Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України». 2017. С. 105-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16157-
dc.description.abstractРешена задача по определению биотропных параметров электромагнитного излучения для уничтожения микроорганизмов на поверхности яблок при их длительном хранении в условиях внешней среды.uk_UA
dc.description.abstractРозв'язана задача по визначенню біотропних параметрів електромагнітного випромінювання для знищення мікроорганізмів на поверхні яблук при їх тривалому зберіганні в умовах зовнішнього середовища.uk_UA
dc.description.abstractDetermination of electromagnetic radiation parameters for the destruction of microorganisms on the surface of applesuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 187.-
dc.titleОпределение параметров электромагнитного излучения для уничтожения микроорганизмов на поверхности яблокuk_UA
dc.title.alternativeВизначення параметрів електромагнітного випромінювання для знищення мікроорганізмів на поверхні яблукuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of electromagnetic radiation parameters for the destruction of microorganisms on the surface of applesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 187: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41_187_2017.pdf866.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.