Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorГіренко, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorДуб, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-29T12:12:54Z-
dc.date.available2022-11-29T12:12:54Z-
dc.date.issued2018-12-26-
dc.identifier.citationСпосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 118317, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. № a 2017 10405. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111-
dc.description.abstractВинахід стосується способу одержання комбінованого фаршу, який містить м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, що передбачає подрібнення сировинних компонентів і їх перемішування, причому під час перемішування додають емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, а як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, та додатково містить відварну протерту квасолю і січену зелень, порошки рослинних гідробіонтів цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17÷-19 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;118317-
dc.titleСпосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118317.pdf284.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.