Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Дуб, Володимир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T12:12:54Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T12:12:54Z | - |
dc.date.issued | 2018-12-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 118317, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. № a 2017 10405. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111 | - |
dc.description.abstract | Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу, який містить м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, що передбачає подрібнення сировинних компонентів і їх перемішування, причому під час перемішування додають емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, а як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, та додатково містить відварну протерту квасолю і січену зелень, порошки рослинних гідробіонтів цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17÷-19 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;118317 | - |
dc.title | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
118317.pdf | 284.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.