Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16018
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorФедак, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorСкрипка, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-29T07:27:56Z-
dc.date.available2022-11-29T07:27:56Z-
dc.date.issued2017-11-27-
dc.identifier.citationСпосіб отримання десерту. Патент України на винахід № 115620, МПК (2017.01) A23C 21/08 (2006.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 03242. Заявл. 29.03.201. Опубл. 27.11.2017, Бюл.№ 22. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16018-
dc.description.abstractВинахід стосується способу отримання десерту, який включає використання молочної сировини, а саме молочно-білкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту, причому як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70-75 °C протягом 2-3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5-2,0, який поєднують з вершками 15-20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87-90 °C протягом 10-15 хвилин, за 1-3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2-6 °C та витримують його протягом 3,5-4,0 годин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;115620-
dc.titleСпосіб отримання десертуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
115620.pdf180.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.