Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16018
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Федак, Вікторія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Скрипка, Катерина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T07:27:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T07:27:56Z | - |
dc.date.issued | 2017-11-27 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання десерту. Патент України на винахід № 115620, МПК (2017.01) A23C 21/08 (2006.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 03242. Заявл. 29.03.201. Опубл. 27.11.2017, Бюл.№ 22. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16018 | - |
dc.description.abstract | Винахід стосується способу отримання десерту, який включає використання молочної сировини, а саме молочно-білкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту, причому як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70-75 °C протягом 2-3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5-2,0, який поєднують з вершками 15-20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87-90 °C протягом 10-15 хвилин, за 1-3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2-6 °C та витримують його протягом 3,5-4,0 годин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;115620 | - |
dc.title | Спосіб отримання десерту | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
115620.pdf | 180.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.