Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15918
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Іванніков, Павло Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Issue Date: 10-Jan-2017
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112990, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06022. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;112990
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15918
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112990.pdf158.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.