Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorПанікарова, Богдана Олександрівна-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T13:06:00Z-
dc.date.available2022-11-28T13:06:00Z-
dc.date.issued2011-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва білкової добавки на основі рибної вторинної колагеновмісної сировини. Патент України на корисну модель № 65127, МПК A23J 1/04 (2006.01). В. О. Коваленко, Б. О. Панікарова, Л. О. Чернова. № u201106093. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 25.11.2011, Бюл.№ 22. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15911-
dc.description.abstractСпосіб виробництва білкової добавки на основі рибної вторинної колагеновмісної сировини, що включає підготовку вихідної сировини, подрібнення, обробку водним розчином колагенази або бромеліну, інактивацію ферментного препарату і сушіння, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують шкіру риби, при цьому її після попередньої підготовки знежирюють шляхом обробки 0,2 % розчином КОН за температури 30°С і тривалості (20...30)×60 с, при співвідношенні тверда фаза:рідина = 1:1,5 та рН=11,0...11,5, промивають проточною водою, обробляють водним розчином колагенази або бромеліну у кількості 0,005...0,05 % від маси сировини протягом (5...15)×60 с за температури t=10...40°C і рН=6,8...7,2, інактивацію ферментного препарату проводять за температури 95...100°С і тривалості (5...10)×60 с та висушують до вмісту вологи у кінцевому продукті 5...7 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;65127-
dc.titleСпосіб виробництва білкової добавки на основі рибної вторинної колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65127.pdf149.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.