Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Технології шоу-бізнесу у виборчому процесіНікітіна, В. В.; Запаренко, Г. В.
2015Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2012Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництвоКушнір, Т. Б.; Запаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.
2011Характеристика спельти, як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництваОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Запаренко, Г. В.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Проектування раціонів одноразового споживання без м´яса та рибиПриказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонівПриказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Використання плодоовочевих соків у технологіях десертівЗапаренко, Г. В.