Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13541-13550 of 13550 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання технології су-від у виробництвіГорєлков, Д. В.; Мішина, К. А.
2019Соняшниковий шрот у годівлі бройлерівВерхоланцева, В. О.; Мехтієва, С. М.
2019Мембранні технології у виробництві пиваГузенко, В. В.; Кузнецов, В. М.
2019Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва медового напівфабрикатуКолісниченко, Т. О.; Рибак, Є. О.
2019Технічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробівДмитревський, Д. В.; Остроушко, С. В.
2019Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жируПетриченко, С. В.; Петриченко, М. С.
2019Удосконалення процесу подрібнення м’яса в кутер-мішалкахДуб, В. В.; Сабельніков, М.
2019Визначення кількості вимороженої водиКюрчева, Л. М.; Савісько, А. Ю.
2024SWOT-аналіз виробників «рослинного м’яса» як спосіб формування траєкторії розвитку технології альтернативних харчових продуктівГринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В.
2024Milkshake with plant additivesKhamitova, B. M.; Israilova, M. N.