Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13151-13160 of 13722 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Перспективи розвитку виробництва органічної продукціїПалій, В. М.; Сторожко, Н. О.
2019Органічні продукти з козячого молокаАбрамова, Т. С.; Тарануха, Н. А.
2019Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва печива здобного з внесенням добавки «Citry-Fi» та нутового борошнаКолісниченко, Т. О.; Шевченко, О. С.
2019Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберіганняКоляденко, В. В.; Ємельянов, Д. О.
2019Підвищення ефективності використання великих промислових холодильних систем на основі аміакуЯкушенко, Є. М.; Борисенко, О. С.
2019Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберіганняЗагорко, Н. П.; Желязков, О. О.
2019Безперервний ланцюг холодильної обробки сировини на м’ясокомбінатіСеменюк, Д. П.; Долгінцев, О. М.
2019Перспективи холодильних систем на двоокису вуглецю в харчовій індустріїПотапов, В. О.; Валяєв, В. С.
2019Підвищення ефективності роботи просіювача борошнаОлексієнко, В. О.; Шевченко, В. Є.
2019Способи заморожування продуктівВерхоланцева, В. О.; Четвертак, В. С.