Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 12741-12750 of 13379 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Товарознавчі аспекти формування екологічної безпечності текстилюГалик, І. С.; , Б. Д.Семак
2013Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктівБабіч, А. О.; Войник, В. І.
2013Обґрунтування методологічних підходів до виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації м’ясної сировиниОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2013Аналіз основних тенденцій ринку питної води України танапрямкийого розвиткуСесь, А. М.; Сюсель, О. О.; Ільїна, Д. Д.
2013Контроль якості підчас одержання новоговиду кефіру, збагаченого овочевою добавкоюКарпенко, З. П.; Колос, Д.С.
2013Розвиток кваліметрії та її взаємозв’язок з іншими наукамиОдарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Козлова, А. В.
2013Доцільність використання реагентів, які протистоять ожеледиці, в УкраїніДаниленко, Л. В.; Дорофєєв, Д. В.
2013Використання матриці пріоритетів для управління якістю молока для дитячого харчуванняОдарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Максимова, А. О.
2013Розвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягідОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.
2013Дослідження способу попередньої обробки ягід перед заморожуваннямОдарченко, А. М.; Максимова, А. О.