Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄсінова, Ніна Ігорівна-
dc.contributor.authorВерещака, Аліна Андріївна-
dc.date.accessioned2022-06-23T07:46:28Z-
dc.date.available2022-06-23T07:46:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЄсінова Н.І., Верещака А.А. Формування трудового потенціалу працівників. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2014. Вип. 2(20). С. 173-180.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1554-
dc.description.abstractРозглянуто низку факторів, що впливають на формування трудового потенціалу працівників, а також основні засади його розвитку в сучасних умовах. Досліджено формування трудового потенціалу працівників у контексті інформаційного суспільства.uk_UA
dc.description.abstractLabor potential is the basis of workers employability. It reveals in each worker the features required for the performance of certain types of work. The formation of labor potential affects a large number of factors which are to be studied for the development and productive use their employment potential. The aim of the article is to study the factors influencing the formation of labor potential, as well as its formation in modern conditions of the society informatization.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтрудовий потенціалuk_UA
dc.subjectпродуктивні сили-
dc.subjectінформаційне суспільство-
dc.subjectтрудовой потенциал-
dc.subjectпроизводительные силы-
dc.subjectинформационное общество-
dc.subjectemployment potential-
dc.subjectproductive forces-
dc.subjectinformation society-
dc.titleФормування трудового потенціалу працівниківuk_UA
dc.titleFormation of labor potential of workers-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (20)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2014_2_19.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.