Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15425
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorМоскаленко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorКоваленко, Світлана Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T12:04:06Z-
dc.date.available2022-11-25T12:04:06Z-
dc.date.issued2010-12-27-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості. Патент України на корисну модель № 55799, МПК-2011.01 A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. С. Андрєєва, С. М. Коваленко. № u201007347. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15425-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості (курячих ніг), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що проводиться інактивація ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості (курячих ніг), за температури 95-100 °С та тривалості (5...10)×60 с, сушіння в ЗТП-сушарці за температури 50...55 °С протягом (120...130)×60 с до вологості 5...6 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;55799-
dc.titleСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55799.pdf103.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.