Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15417
Title: Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Кострова, Катерина Валеріївна
Issue Date: 10-Nov-2010
Citation: Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54387, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201004443. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с.
Series/Report no.: 11;54387
Abstract: Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів, що включає підготовку вихідних компонентів (коріння та зелень петрушки і селери, ріпчаста цибуля), їх здрібнювання до розмірів часток 1...5мм, змішування і теплову обробку отриманої суміші овочів в бульйоні, проціджування, додавання червоного соусу, червоного молотого перцю та маргарину і подальший нагрів протягом 2...3хв., який відрізняється тим, що теплова обробка суміші овочів в бульйоні здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування 40...50кПа при температурі 40...50°С протягом 3...5 хвилин. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступних співвідношеннях, %: петрушка (коріння) 3...7 селера (коріння) 3...7 ріпчаста цибуля 1...3 петрушка (зелень) 1...3 селера (зелень) 1...3 червоний основний соус 0,01 червоний молотий перець 0,01 маргарин 13...17 бульйон 65...70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15417
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54387.pdf90.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.