Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15357
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чернова, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Москаленко, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Світлана Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:09:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:09:43Z | - |
dc.date.issued | 2010-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (сухожиль та жилок) колагеназою. Патент України на корисну модель № 49752, МПК (2009), A23J 1/06 (2006.01), C12N 9/64. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чуйко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко. № u200911690. Заявл. 16.11.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15357 | - |
dc.description.abstract | Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (сухожиль та жилок) колагеназою, що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що як ферментний препарат використовують колагеназу в концентрації 0,2...0,5 %, який додають у вигляді водного розчину, а ферментативний гідроліз проводять за температури 20...40 °С, рН - 6,8...7,2, протягом (5...20)·60 с, гідромодулі -1:1. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;49752 | - |
dc.title | Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (сухожиль та жилок) колагеназою | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.