Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15201
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorБірка, Адріана-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБідюк Дмитро Олегович, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorСамолюк-Холодова, Олена Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-23T11:42:12Z-
dc.date.available2022-11-23T11:42:12Z-
dc.date.issued2016-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104108, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман, Бірка Адріана, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова. № u 2015 06948. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15201-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. При цьому як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 2:1, як сіль плавильна додатково використовується цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин каппакарагінану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104108-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104108.pdf158.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.