Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15178
Title: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Обозна, Маргарита Василівна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Бірка, Андріана |
Issue Date: | 12-Jan-2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104102, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Бірка Адріана. № u 2015 06932. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;104102 |
Abstract: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. При цьому як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову, як сіль плавильну додатково використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вносять розчин каппа-карагінану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15178 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104102.pdf | 159.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.