Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15161
Title: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Пузік, Людмила Михайлівна Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Полевич, Віталій Вадимович Камсуліна, Наталія Валеріївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Issue Date: | 10-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48238, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, Л. М. Пузік, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, В. В. Полевич, Н. В. Камсуліна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909661. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;48238 |
Abstract: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90°С протягом 10-15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15161 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.