Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15129
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Полевич, Віталій Вадимович
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48232, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, В. В. Рубіна, З. Е. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909650. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48232
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та пла влення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв., який відрізняється тим, що як сир використову ється сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежи реного, як жирова компонента використовується жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильна ви користовується тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуро утворювач використовується підготовлений вод ний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15129
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48232.pdf97.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.