Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРожков, А.О.-
dc.contributor.authorВоропай, Ю.В.-
dc.date.accessioned2022-11-22T18:38:08Z-
dc.date.available2022-11-22T18:38:08Z-
dc.date.issued2019-05-10-
dc.identifier.citationРожков А.О., Воропай Ю.В. Вплив норм висіву та способів сівби на урожайність і якість насіння нуту. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2019. №1. С. 99-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15074-
dc.description.abstractРожков А.О., Воропай Ю.В. Вплив норм висіву та способів сівби на урожайність і якість насіння нуту. Висвітлено результати трирічних досліджень впливу норм висіву насіння та способів сівби на формування врожайності і якості насіння нуту. Результати досліджень свідчать про істотний вплив досліджуваних факторів на рівень урожайності насіння нуту. У середньому за три роки досліджень найвищу врожайність насіння в досліді відмічено в сорту Одисей – 2,16т/га. Серед досліджуваних варіантів способу сівби вищі показники врожайності насіння нуту забезпечував рядковий спосіб з міжряддям 30см (із площею живлення однієї рослини 120 см2) за середньої норми висіву насіння 0,7 млн шт./га. Зокрема, у сортів Буджак і Одисей урожайність насіння нуту за цієї комбінації досліджуваних чинників становила 2,37 і 2,49 т/га відповідно. Максимальний уміст білка в насінні нуту в обох досліджуваних сортів отримано на варіантах з мінімальною нормою висіву насіння 0,5 млн шт./га, проте найбільший вихід білка – 0,415 т/га у сорту Одисей і 0,435 т/га у сорту Буджак – відмічено на варіантах з нормою висіву 0,7 млн шт./га.uk_UA
dc.description.abstractА.О. Рожков, Ю.В. Воропай. Влияние норм высева и способов посева на урожайность и качества семян нута Работа посвящена изучению влияния способов посева и норм высева семян на урожайность и качество семян нута.uk_UA
dc.description.abstractA.A. Rozhkov, Y.V. Voropai. Kharkiv national agrarian university named after V.V. Dokuchayev, Kharkіv, Ukraine The effect of seeding rates and sowing methodson yield and quality seeds ofchickpea The work is devoted to the study of the sowing methods, seeding rates and varietal characteristics influence on the chickpea yield formation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНАУuk_UA
dc.subjectнутuk_UA
dc.subjectнорма висівуuk_UA
dc.subjectспосіб сівбиuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectуміст білкаuk_UA
dc.subjectнорма высеваuk_UA
dc.subjectспособ посеваuk_UA
dc.subjectурожайностьuk_UA
dc.subjectсодержание белкаuk_UA
dc.subjectchickpeauk_UA
dc.subjectseeding rateuk_UA
dc.subjectmethods of sowinguk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectprotein contentuk_UA
dc.titleВплив норм висіву та способів сівби на урожайність і якість насіння нутуuk_UA
dc.title.alternativeВлияние норм высева и способов посева на урожайность и качества семян нутаuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of seeding rates and sowing methodson yield and quality seeds ofchickpeauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного універсітету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання", №1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2019_1_13.pdf576.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.