Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15019
Title: Спосіб виробництва зефіру
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Дюкарева, Галина Іванівна
Білецька, Яна Олександрівна
Кошарновська, Мар'яна Всеволодівна
Issue Date: 25-Aug-2009
Citation: Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 43644, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька, М. В. Кошарновська. № u200902892. Заявл. 27.03.2009. Опубл. 25.08.2009, Бюл.№ 16. 2 с.
Series/Report no.: 11;43644
Abstract: Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що на стадії приготування зефірної маси разом з іншими компонентами вносять попередньо заварений у воді еламін (у співвідношенні 10:1 відповідно) в концентрації 0,5...1,2% до маси зефіру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15019
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43644.pdf64.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.