Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14995
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркарова, С.А. | - |
dc.contributor.author | Владова, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T12:51:49Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T12:51:49Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Маркарова С. А., Владова В. О. Формування інформаційного забезпечення сфери туристичної діяльності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 239-245. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14995 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сутність туристичної інформації та визначено її місце в забезпеченні галузі. Проаналізовано стан інформаційного забезпечення сфери туризму. Визначено напрями вдосконалення інформаційного забезпечення туризму через організацію туристично-інформаційних центрів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigated the essence of tourism information and determine its role in providing the industry. Analyzed the state of information management of tourism. Determined the directions of improving the information support of tourism by organizing tourist information centers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | туристична діяльність | uk_UA |
dc.subject | інформаційне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | tourist activity | uk_UA |
dc.subject | information support | uk_UA |
dc.subject | туристическая деятельность | uk_UA |
dc.subject | информационное обеспечение | uk_UA |
dc.title | Формування інформаційного забезпечення сфери туристичної діяльності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(1)__35.pdf | 246.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.