Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14956
Title: Спосіб одержання заморожених фруктових начинок
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Євтушенко, Аліна Володимирівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Issue Date: 26-Jan-2009
Citation: Спосіб одержання заморожених фруктових начинок. Патент України на корисну модель № 38847, МПК (2009) A23L 1/00. Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, А. В. Євтушенко, А. М. Чуйко. № u200808703. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 2 с.
Series/Report no.: 11;38847
Abstract: Спосіб одержання заморожених фруктових начинок для харчових продуктів, що включає підготовку фруктової сировини, приготування з неї фруктового пюре шляхом протирання фруктів на протиральних машинах, який відрізняється тим, що змішування цукру і стабілізатора, введення його у композиційну фруктову суміш, гомогенізування, підігрівання суміші на водяній бані здійснюють до температури у продукті Т=80-85°С, витримують при постійному перемішуванні, охолоджують, фасують, заморожують та зберігають.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14956
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38847.pdf68.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.