Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14859
Title: Результати віпробування органічних промислових конопель у ТОВ "Інститут органічного землеробства"
Authors: Пилипченко, А.В.
Keywords: сорти промислових конопель;випробування;урожайні та біологічні властивості
Issue Date: 26-Nov-2018
Publisher: ХНАУ
Citation: Пилипченко А.В. Результати віпробування органічних промислових конопель у ТОВ "Інститут органічного землеробства". Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2018. №2. С. 162-170.
Abstract: Пилипченко А.В. Результати віпробування органічних промислових конопель у ТОВ "Інститут органічного землеробства". В умовах біологічного землеробства проведено всебічне вивчення сортів промислових конопель селекції ТОВ «Інститут органічного землеробства», в останні роки занесених до Реєстру сортів рослин України, або признаних перспективними за результатами експертизи в Українському інституті експертизи сортів. За результатами чотирирічних селекційних випробувань наведено характеристику господарсько цінних і біологічних властивостей нових сортів у порівнянні зі сортами-стандартами, і родословну сортів. Установлено певну закономірність у мінливості урожайності стебел і волокна та її зв'язок з тривалістю вегетаційного періоду сортів конопель.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14859
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2018_2_20.pdf259.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.