Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14720
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Лідія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Островерх, Ірина Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Бачинська, Яна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T12:31:57Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T12:31:57Z | - |
dc.date.issued | 2008-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок. Патент України на корисну модель № 34055, МПК (2006) A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, І. С. Островерх, Я. О. Бачинська. № u200802622. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14720 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок, що передбачає виготовлення батончиків ковбасних виробів довжиною 10-12см із дотриманням всіх відповідних умов, їх охолодження до 6°С, інфікування, витримування у підвішеному стані в заданих умовах і строках зберігання з подальшим визначенням проникності мікроорганізмів через досліджувані оболонки пошарово - під оболонкою, на глибині 1см та всередині батончика - на підставі порівняння з виробами, які додатково не були інфіковані, який відрізняється тим, що як штучний інфікуючий засіб використовують смужку фільтрувального паперу шириною 3,0см, просочену розчином окремих чистих культур мікроорганізмів, вміст яких регламентований чинними нормативними документами на певні види ковбасних виробів, з робочою дозою для кожного з окремих штамів 107м.т./мл, що розміщують посередині батончика, забезпечуючи додатково стерильність умов зберігання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;34055 | - |
dc.title | Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34055.pdf | 72.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.