Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Лідія Юріївна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorОстроверх, Ірина Станіславівна-
dc.contributor.authorБачинська, Яна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:31:57Z-
dc.date.available2022-11-21T12:31:57Z-
dc.date.issued2008-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок. Патент України на корисну модель № 34055, МПК (2006) A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, І. С. Островерх, Я. О. Бачинська. № u200802622. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14720-
dc.description.abstractСпосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок, що передбачає виготовлення батончиків ковбасних виробів довжиною 10-12см із дотриманням всіх відповідних умов, їх охолодження до 6°С, інфікування, витримування у підвішеному стані в заданих умовах і строках зберігання з подальшим визначенням проникності мікроорганізмів через досліджувані оболонки пошарово - під оболонкою, на глибині 1см та всередині батончика - на підставі порівняння з виробами, які додатково не були інфіковані, який відрізняється тим, що як штучний інфікуючий засіб використовують смужку фільтрувального паперу шириною 3,0см, просочену розчином окремих чистих культур мікроорганізмів, вміст яких регламентований чинними нормативними документами на певні види ковбасних виробів, з робочою дозою для кожного з окремих штамів 107м.т./мл, що розміщують посередині батончика, забезпечуючи додатково стерильність умов зберігання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;34055-
dc.titleСпосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34055.pdf72.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.