Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:10:00Z-
dc.date.available2022-11-21T12:10:00Z-
dc.date.issued2008-06-10-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву. Патент України на корисну модель № 33181, МПК (2006) A23L 1/025. В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко. № u200801945. Заявл. 15.02.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702-
dc.description.abstractКомбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву, який передбачає розміщення напівфабрикатів між нижнім та верхнім електродами, до яких підведений електричний струм, який відрізняється тим, що нагрів забезпечується імпульсним струмом низької частоти з прямокутною формою імпульсів в комбінації з теплопередачею від нагрівальних поверхонь, а напруга електричного струму задається в залежності від опору, який визначається компонентним складом напівфабрикатів за рецептурою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;33181-
dc.titleКомбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагрівуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33181.pdf66.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.