Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Дьяков, Олександр Георгійович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T12:10:00Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T12:10:00Z | - |
dc.date.issued | 2008-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву. Патент України на корисну модель № 33181, МПК (2006) A23L 1/025. В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко. № u200801945. Заявл. 15.02.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702 | - |
dc.description.abstract | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву, який передбачає розміщення напівфабрикатів між нижнім та верхнім електродами, до яких підведений електричний струм, який відрізняється тим, що нагрів забезпечується імпульсним струмом низької частоти з прямокутною формою імпульсів в комбінації з теплопередачею від нагрівальних поверхонь, а напруга електричного струму задається в залежності від опору, який визначається компонентним складом напівфабрикатів за рецептурою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;33181 | - |
dc.title | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.